Ja, dit is mogelijk. Gedurende deze periode versturen we de sensoren per post. Per e-mail ontvang je de instructies voor het programma. Tevens is het mogelijk (en we raden dit aan) om mee te doen met onze wekelijkse kick-off webinar (de meesten vinden plaats op de maandagavond), waar we meer over het programma vertellen.

We bieden deze service aan in Nederland en België. Om onze app te kunnen gebruiken, dien je op de Nederlandse of Belgische app store te zitten.

Start data voor de groeps-kick-off kun je hier vinden: https://nl.theclearhealthprogram.com/product/clear-nutrition-program

Het is ook mogelijk om het program individueel te doen, in het geval je niet wilt deelnemen in een groeps-kick-off.