Afhankelijk van je merk en model van telefoon kan het scangedrag een beetje anders zijn. Probeer de volgende tips:

• Houd voor de iPhone het bovenste gedeelte van de achterkant van de telefoon in de buurt van of tegen de sensor
  • Houd voor Android het middengedeelte van de achterkant van de telefoon in de buurt van of tegen de sensor
  • Houd de telefoon een paar seconden tegen de sensor aan
  • Zorg ervoor dat NFC is ingeschakeld
  • Verwijder de hoes van je telefoon, indien van toepassing
  • Probeer te scannen met minder lagen kleding
  • Start je telefoon opnieuw op. Vooral sommige Android telefoons vertonen soms na enige tijd problemen met hun ingebouwde NFCtechnologie

Zie ook ons artikel over foutcodes in de app.