Je hebt voor dit onderdeel de Clear Nutrition app (Apple Android) nodig. Log in met je voornaam, achternaam en e-mailadres.

Let op, dat je je voeding, drank en sport op het juiste moment logt: wanneer je ermee begint. Onze tip: log eerst, ga vervolgens eten drinken of sporten.

Volg de stappen in de Clear app: klik op 'food' om je eerste snack of maaltijd te loggen.

Je kunt een foto maken van je maaltijd, dit is optioneel. Foto's zullen in je rapport na afloop getoond worden.

Wat kan ik loggen?

• Food: Maaltijden of snacks
  • Drinks: dranken
  • Exercise (sport, training)
  • Mood (gemoedstoestand en energieniveau)
  • Note: supplement en slaap-logging zijn nog niet beschikbaar

Klik hier om naar de volgende stap te gaan