Je kunt je glucoseniveau controleren en bijhouden met deze app.

Voorwaarden

• Je hebt een telefoon met een NFC functie (iPhone 7 of hoger, Android versie 5 of hoger - zie hier de volledige lijst)
  • Je maakt gebruik van de Nederlandse of Belgische App Store / Play Store (neem contact met ons op in het geval je op een andere Store zit, of bekijk dit artikel hoe je dit kan aanpassen)

De app installeren en instellen

1. Download de 'FreeStyle Libre Link app' (Dutch Apple App Store link | Dutch Google Play Store link)
  2. Open de app
  3. Registreer met je e-mailadres
  4. Kies voor mmol/L (indien je dit niet kunt aanpassen, kun je deze stap overslaan)
  5. Zet de range op 3,9 - 7,9 mmol/L (70 - 126 mg/dl)
  6. Zet koolhydraten (carbohydrates) op 'porties'
  7. Bekijk de instructies
  8. Ben je zo ver? Scan je sensor, indien je deze hebt aangebracht, met je telefoon (let erop dat NFC aanstaat). Scan het door de achterkant van je telefoon tegen de sensor aan te houden
  9. Wanneer je een trilling voelt, is de sensor geactiveerd. Deze zal eerst kalibreren, en is na een uur bruikbaar

Klik hier om naar de volgende stap te gaan